Sauna Massage Velform Bel

Sauna Massage Velform Bel
Click pe imagine pentru galerie
  • Cod produs: v1
  • Disponibilitate: 100
  • 109,00 Lei
- +


Velform masaj cu egect de sauna -Foloseste principiul masajului si al saunei: slabeste, tonifiaza-ti fesele si coapsele si scapa de celulita!


 

-  ideal pentru abdomen, talie, coapse si solduri

-  3 programe de masaj

-  5 nivele de caldura

-  inchidere automata dupa 30 de minute


 

Vrei sa slabesti? Ti-ar placea sa ai parte de un masaj in fiecare zi? Velform masaj si efect de sauna foloseste o tehnica noua ce combina proprietatile benefice ale masajului cu cele ale saunei. Vei slabi si te vei relaxa in acelasi timp !

Facute separat, sauna si masajul nu sunt la fel de eficiente daca vrei sa scapi de celulita, insa actiunea termo-masajului functioneaza cu adevarat.

Velform Sauna Massage este o centura unica ce combina doua tratamente in unul singur. Foloseste-o cand te uiti la televizor… citesti o carte… lucrezi la calculator… sau doar te relaxezi. Nu cere efort si dureaza doar cateva minute pe zi ca sa ai corpul dorit.


 

Cum se foloseste?


 

Pui centura in jurul zonei-problema si o pornesti. Setezi intensitatea si programul pe care il vrei si gata! CenturaVelform masajface treaba pentru tine, iar tu te poti relaxa in liniste.


 

Centura Velform masaj cu efect de sauna poate fi folosit oricand: acasa, la birou, in timp ce te uiti la televizor. Este atat de relaxant incat vei uita ca este acolo.


 

Pe langa centura Velform masaj primesti GRATUIT:


 

- Telecomanda cu care poti jongla intre cele 3 programe de masaj si nivelele de caldura dorite

- Manualul de instructiuni

- Ruleta

- Brosura cu dieta