Boxa portabila Wireless,cu Bluetooth si 4 difuzoare

Boxa portabila Wireless,cu Bluetooth si 4 difuzoare
Click pe imagine pentru galerie
  • Cod produs: 23653
  • Disponibilitate: 100
  • 299,00 Lei 113,00 Lei
- +Etichete: Boxa portabila Wireless, cu Bluetooth si 4 difuzoare

O boxa usoara ca greutate si complet portabila ce are capacitatea de a transforma orice incapere intr-un party. Modelul  tip Pill este wireless si dispune de tehnologie Bluetooth, astfel incat puteti asculta muzica si gestiona apeluri direct de pe telefon sau dispozitive compatibile Bluetooth.

Compatibila cu orice varianta bluetooth

Se poate atasa si memory stick sau micro sd ptr a asculta melodiile dvs la cel mai inalt nivel de sunet si rezonanta

Desi indeajuns de mic incat incape foarte usor in mana, modelul Beats surprinde placut printr-o sonorizare foarte puternica.

Caracteristici Dimensiuni mici, sunet puternic

- In ciuda formei compacte, modelul de boxa tip Pill livreaza o sonorizare foarte puternica 12v.Astfel este foarte usor sa va bucurati de inalte asurzitoare si bass profund, in orice camera a casei. Puteti gestiona melodiile de pe telefon - sau laptop, sau orice alt dispozitiv ce dispune de tehnologie Bluetooth, avand o raza de actiune de pana la 30 metri. Complet portabila - poate fi utilizata oriunde.

Modelul tip Pill este foarte usor si indeajuns de mic incat poate incapea in orice geanta Conferinta Bluetooth - Preluati apelurile.

 

Tehnologia Bluetooth impreuna cu microfonul integrat va permite sa preluati si sa purtati discutii telefonice direct de pe telefonul dumneavoastra, calitatea discutiei fiind foarte clara  atat pentru dumneavoastra cat si pentru persoana cu care purtati convorbirea

Specificații

 

Versiune Bluetooth: V2.1 + EDR

Dimensiune: 21.2 * 6.4 * 7.5cm

Capacitate baterie: 800mAHh

Durată de încărcare: 1-3H

Timp de lucru: 3-4h

Frecventa Răspuns: 60Hz-18kHz

Tensiune nominală: DC 5V

Greutate neta: 415g

Raza de transmisie: 10m

Putere nominală: 3W