Furtun extensibil XXL Hose, 22 m + set conectori si pistol

Furtun extensibil XXL Hose, 22 m + set conectori si pistol
Click pe imagine pentru galerie
  • Cod produs: 535
  • Disponibilitate: 95
  • 99,00 Lei
- +


Furtunul de gradina extensibil XXL HOSE 22 m va ajuta sa aveti o gradina frumoasa . 

Furtunul de gradina extensibil XXL HOSE 22 m este singurul furtun care se extinde în mod automat atunci când deschideți robinetul de apă și datorită presiunii apei isi tripleaza dimensiunea sa . Când închideți robinetul de apă se micșorează și devine treptat din ce in ce mai mic , până când revine în câteva secunde, la dimensiunea originală .

Furtunul de gradina extensibil XXL HOSE 22 m este ușor de utilizat și de depozitat . Este nevoie de puțin spațiu pentru depozitare și este rezistent la zgârieturi și lovituri . În plus , acesta include un pistol cu pulverizare cu duza multi- poziție care permite 7 moduri diferite de udare, astfel încât să puteți utiliza diferite niveluri de presiune jet , de la cel mai puternic la cel mai slab .


Furtunul de gradina extensibil XXL HOSE 22 m vă ajuta sa economisi timp si puteți să-l luati oriunde doriti, gratie greutății sale mici (aproximativ 1kg). 

Caracteristici:

Furtun extensibil : 22 m. lungime ( 7.5 m in stare neexpandata )

Furtun extensibil interconectabil : cumparati mai multe furtunuri , le interconectati cu altul și veti obține lungimea pe care doriți.

Furtun extensibil multi - poziție prin pistolul cu pulverizare cu duza multi - poziție care permite 7 moduri diferite de udare

Duză : 2,5 cm de diametru.

Culori disponibile : Verde.