Aparat Vacuum Presure Cleaner pentru curatarea tenului in profunzime

Aparat Vacuum Presure Cleaner pentru curatarea tenului in profunzime
Click pe imagine pentru galerie
  • Cod produs: Vacuum Presure Cleaner
  • Disponibilitate: 100
  • 250,00 Lei 99,00 Lei
- +Etichete: aparat pentru cosuri, aparat pentru eliminare a cosurilor, aparat pentru curatarea tenului, aparat de curatare a tenului, aparat de curatare a cosurilor, dispozitiv eliminare cosuri, dispozitiv pentru curatarea tenului

Aparat Vacuum Presure Cleaner pentru curatarea tenului in profunzime

Aparatul Vacuum Pressure Cleaner este solutia rapida pentru tratarea acneei si a punctelor negre sau a diverselor imperfectiuni ale tenului.
Vacuum Pressure Cleaner este un aparat miraculos care ajuta la curatarea tenului in profunzime, elimina punctele negre, stimuleaza microcirculatia si metabolsimul pielii si astfel ajuta la vindecarea acneei si a cicatricilor ramase in urma acesteia.

Aparatul Vacuum Pressure Cleaner, amelioreaza durerea cauzata de inflamatie fiind dovedit clinic foarte eficient, astfel va puteti trata problema acneei acasa avand astfel grija de tenul dvs!

Acest aparat revolutionar este folosit in saloanele profesionale de frumusete si trateaza acneea si semnele ei atat de pe fata, in zona buzelor, pe gat si pe maini.

Vacuum Pressure Cleaner, functioneaza pe baza unui acumulator incorporat putand fi incarcat la priza sau prin cablul USB cu care vine in pachet.

Atentie!!!

Pentru a obtine rezultate optime se recomanda in prealabil curatarea tenului cat si o baie de aburi pentru deschiderea porilor.


Kitul pentru curatarea tenului contine:

-Aparat Vacuum Pressure Care Expert
-Incarcator retea
-Cablu incarcare USB
-4 capete interschimbabile